Leje af hus

Leje af jagtforeningens klubhus

Husorden

Som medlem af Stenlille Jagtforening har du mulighed for at leje jagtforeningens klubhuse og område til forskellige arrangementer som eksempelvis konfirmationer, fødselsdag, jubilæer m.v.

Når du lejer jagtforeningens klubhuse og område, skal jagtforeningens husorden overholdes.

Prisen for leje af jagtforeningens huse er inkl. rengøring. Er det nødvendighed med ekstra rengøring afregnes dette med kr. 500,00.

Når du lejer jagtforeningens klubhuse:

1. Booking af huset skal ske til Jagtforeningens kasserer Dorit Hejlesen på tlf: 21 71 11 00 eller på mail: Klik her
  2. Leje af klubhusene er kr. 2.500,00 for en weekend.
  3. Leje af klubhusene er kr. 1.500,00 for èn-dags-arrangement
  4. Beløbet skal være indbetalt senest 14 dage før leje af klubhusene.
  5. Når beløbet er indbetalt og registreret hos kassereren, udleveres koden til nøgleboksen hvor nøglen opbevares.
  6. Når du er færdig med dit arrangement lægges nøglen tilbage i nøgleboksen.
  7. Hvis der sker uheld med porcelæn, glas m.v. der går i stykker, så efterlad det venligt på køkkenbordet. De ødelagte dele skal betales med kr. 20,00 pr. del.

Spørgsmål: kontakt Dorit Hejlesen tlf: 21 71 11 00

------------------------------------------------

Jagttegnskursus 2020 starter tirsdag den 01. december kl. 19:00 i Foreningens lokaler.

Hent og se vores program for 2021