Leje af hus

Lån af jagtforeningens klubhus

Underliggende på PDF    Husorden

Som medlem af Stenlille Jagtforening har du mulighed for at låne jagtforeningens klubhuse og område til forskellige arrangementer som eksempelvis konfirmationer, fødselsdag, jubilæer m.v.

Når du låner jagtforeningens klubhuse og område, skal jagtforeningens husorden overholdes.

Prisen for lån af jagtforeningens huse er inkl. rengøring. Er det nødvendighed med ekstra rengøring afregnes dette med kr. 500,00.

Når du låner jagtforeningens klubhuse.

1. Booking af huset skal ske til Jagtforeningens kasserer Dorit Hejlesen på tlf: 21 71 11 00 eller på mail: Klik her
  2. Leje af klubhusene er kr. 2.500,00 for en weekend.
  3. Leje af klubhusene for èn dagsarrangement er kr. 1.500,00.
  4. Beløbet indbetales via foreningens hjemmeside: www.stenlillejagtforening.dk
  5. Beløbet skal være indbetalt senest 14 dage før lån af klubhusene.
  6. Når beløbet er indbetalt og registreret hos kassereren, udleveres nøglen til klubhusene eller koden til nøgleboksen hvor nøglen opbevares.
  7. Når du er færdig med dit arrangement lægges nøglen tilbage i nøgleboksen.
  8. Hvis der sker uheld med porcelæn, glas m.v. der går i stykker, så efterlad det venligt på køkkenbordet. De ødelagte dele skal betales med kr. 20,00 pr. del.

Hvis du har brug for medhjælp i forbindelse med dit arrangement så kontakt formanden, som vil være behjælpelig med at skaffe kontakt til kokke, tjenere og serveringspersonale m.v.

Spørgsmål kontakt

Dorit Hejlesen